Amy Brons

Winterse wedstrijdavond bij vvHoogland

Voor mijn opleiding eventmanagement organiseer ik een fondsenwervend evenement op 25 november 2023 bij voetbalclub vvHoogland. Hoogland Heren 1 speelt een thuiswedstrijd om 18:00. Om geld in te zamelen voor Voedselbank Amersfoort organiseer ik een winterse wedstrijdavond. Deze avond bestaat uit een loting na de wedstrijd van Heren 1, muziek in de kantine en winterse lekkernijen.
 
Naast de opbrengsten van het evenement, wordt het enorm gewaardeerd als u een donatie schenkt en de actiepagina deelt met naasten. Alvast bedankt voor uw hulp!
 
Hoofdsponsor: vvHoogland
Overige sponsoren: Juwelier Nipshagen, pannenkoekenhuis in den Gloeiende Gerrit, Trendhopper Hoogland, Wijnhuis Alexander, ambachtelijke slagerij Jochem Diekerhof, kapsalon Paul, slijterij de Kolkrijst en Primera Brundel.

Voedselbanken Nederland in het kort
Het aantal mensen onder de armoedegrens was al aardig hoog, maar wegens de flinke prijsstijgingen komen steeds meer mensen in financiële problemen. Ongeveer een miljoen Nederlanders leeft in 2024 onder de armoedegrens (Centraal Planbureau, 2023). Voedselbanken Nederland zet zich in voor alle mensen die financiële hulp nodig hebben door tijdelijk voedsel te verstrekken. Daarnaast biedt de Voedselbank hulpverlening om mensen weer op het juiste pad te krijgen. Door middel van een fondsenwervend evenement kan er geld opgehaald worden om meerdere mensen, waaronder gezinnen en kinderen, te voorzien van de eerste basisbehoeften. Draag jij bij aan een samenleving waarin we er voor elkaar zijn?
10/12/2023
20:30

Anoniem

Bekijk alle

Wij helpen mensen die onder de armoedegrens leven. Nieuwe klanten krijgen meteen een voedselpakket mee en daarna kunnen ze elke week een pakket ophalen. Zitten ze net boven onze norm, dan kunnen ze elke maand langskomen. Zo helpen wij mensen direct met een belangrijke levensbehoefte. Maar we doen meer: we wijzen onze klanten ook de weg naar hulpverlenende instanties en doen fondsaanvragen voor andere zaken dan eten. Ons doel: mensen krijgen weer zicht op een betere positie in de maatschappij.