Kom in actie!

Quiz for Cash!

Welkom op onze actiepagina voor de Voedselbank!

 

Wist jij dat er in Nederland meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens leven? Deze mensen willen wij graag helpen! Help jij mee?

Wij zijn Laura Terpstra en Renske Moesbergen en volgen de opleiding Eventmanager aan de Hogeschool Utrecht. Wij hebben de opdracht gekregen om een fundraising voor de Voedselbank te gaan organiseren. Wij zijn erg gemotiveerd om zoveel mogelijk geld, maar minimaal €600, op te halen voor de Voedselbank. 

Vrijdagavond 26 mei organiseren wij van 20:30-22:30 een superleuke pub quiz in café Substitute in Ede. Aanmelden kan per team (3-5 personen) door een dm te sturen via Instagram @quiz_for_cash_voedselbank_ of door te mailen naar renske-moesbergen@hotmail.com. De entree bedraagt per persoon €10. Hier krijg je een gezellige avond voor terug, waarbij ook nog eens mooie prijzen te winnen zijn! 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de pubquiz, maar wil je wel graag ons en daarmee de Voedselbank steunen, dan kan dit ook op de volgende manieren:

- Doneer een bedrag naar keuze via onze actiepagina.

- Volg ons op Instagram @quiz_for_cash_voedselbank_ en deel onze berichten en actiepagina met jouw eigen netwerk.

 

We zien graag jouw donatie en/aanmelding tegemoet, wij hebben er heel veel zin in! 

 

31/05/2023
16:24

Anoniem

Bekijk alle

Wij helpen mensen die onder de armoedegrens leven. Nieuwe klanten krijgen meteen een voedselpakket mee en daarna kunnen ze elke week een pakket ophalen. Zitten ze net boven onze norm, dan kunnen ze elke maand langskomen. Zo helpen wij mensen direct met een belangrijke levensbehoefte. Maar we doen meer: we wijzen onze klanten ook de weg naar hulpverlenende instanties en doen fondsaanvragen voor andere zaken dan eten. Ons doel: mensen krijgen weer zicht op een betere positie in de maatschappij.