M
Maritte Florie

(Hard)looptocht door de omgeving van Amersfoort voor de Voedselbank

 

 

Hallo allemaal!

Wij (Maritte Florie en Rik van IJken) organiseren vanuit de Hogeschool Utrecht in Amersfoort een (hard)looptocht door de omgeving van Amersfoort om geld op te halen voor de Voedselbank! Je mag zowel hardlopend als lopend deelnemen aan onze tocht, er zijn 2 verschillende routes!

Op zaterdag 27 mei om 11:00 ontvangen wij jullie graag op de Tolick 161 in Hoogland (Amersfoort). Hier ontvangen jullie van ons de route en een hartelijk welkom. De tocht zelf start om 11:30. Bij terugkomst zal hier een kleine lunch voor jullie klaarstaan om jullie te bedanken voor de deelname en steun aan het goede doel. 

Wij zijn enthousiast om geld op te halen voor het goede doel, helpen jullie ook een handje mee? Je kan je aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/sqfWDieJbJcva8Ka8 , of door het scannen van de QR code hierboven! Vermeld je naam bij de donatie als je deelneemt aan het event. 

Zien we jou ook 27 mei? Tot dan!

Actievoerende groetjes,

Maritte, Rik en Mats

PS; een donatie zonder deelname is natuurlijk ook welkom.

Tijdstip van evenement: 27 mei om 11:00 verzamelen, 11:30 start 
Adres van evenement: Tolick 161 Hoogland (Amersfoort)
Neem contact met ons op via maritte.florie@student.hu.nl

Graag zetten wij onze sponsoren nog even in het zonnetje... 

Picnic Amersfoort voor het sponsoren van een springkussen, water en een lekker stuk fruit voor tijdens de tocht! Bedankt dat jullie ons en de Voedselbank willen steunen. 

Buitenplaats Het Loo voor het sponsoren van de frisdrank voor bij de lunch!

Van IJken Events voor het verzorgen van de hotdogs en broodjes als lunch.

EdithKnipt voor het verzorgen van de koffie en thee voor en na ons event. 

De posters die zijn afgedrukt door Cito Dartli, van super kwaliteit! 

Ook zijn we dankbaar te vermelden dat de picknicktafels tijdens ons event gesponsord worden door Verhuurbedrijf Westerhuis Amersfoort! 

Zonder sponsoring en helpende handjes komen wij niet vooruit.. Wil jij of jouw bedrijf ons nou ook sponsoren? Hier zijn wij enorm blij mee! Stuur dan even een mail naar maritte.florie@student.hu.nl 

27/05/2023
22:59

Anoniem

Bekijk alle

Wij helpen mensen die onder de armoedegrens leven. Nieuwe klanten krijgen meteen een voedselpakket mee en daarna kunnen ze elke week een pakket ophalen. Zitten ze net boven onze norm, dan kunnen ze elke maand langskomen. Zo helpen wij mensen direct met een belangrijke levensbehoefte. Maar we doen meer: we wijzen onze klanten ook de weg naar hulpverlenende instanties en doen fondsaanvragen voor andere zaken dan eten. Ons doel: mensen krijgen weer zicht op een betere positie in de maatschappij.